Koronavírus Fejérben

2020.04.13. 12:40

Karanténos locsolóklipet készítettek a Velencei-tavi zenészek

Mindenkiből mást hoz ki a kijárási korlátozás, a Velencei-tó környéki zenészekből – konkrétan Schleier Csabiból és barátaiból – például a lehető legjobbat.

S. Töttő Rita

A srácok minden évben kiöltözve, szekérháton indulnak locsolni, ám idén ugye az ismert körülmények miatt ez a látványos esemény elmaradt. De nehogy ám azt higgye bárki, hogy ez megakadályozza őket abban, hogy megmutassák magukat – és a nők iránti tiszteletüket!

Spontán kis videónak indult locsoló klipet forgattak „Szléjer Csabi” gárdonyi kertjében, és azt tették fel a „Szléjercsabi és a Rosszarcúak” youtube csatornára. „Zöld erdőben jártam – volna/ De nem mehettem, mert karanténba lettem helyezve/ De nem probléma, a kölni a pia – felfedezve/ A daliás legények készen állnak, a csajok már régen epedve várnak…” – idézzük a szövegíró Csabát, aki mesélt a feol.hu-nak a húsvéti locsolóklipről:

- Ez az egész egy poénnak született, mivel mi mindig megyünk locsolkodni lovaskocsival és elég látványosak vagyunk. Elég érzékenyen érintett minket, hogy idén ezt nem tehetjük meg, úgyhogy kitaláltam, hogy írok egy számot poénból. A klipet telefonnal vettük fel, nem volt semmi koncepció, csak jól éreztük magunkat. A zenét Hamar Jani cimborám szerezte, a szöveg az enyém. A klipben Horváth Márk cimborám gitározik és Kükedi Gábor kannázik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában