emlékezetessé tették

2019.05.20. 07:25

Tárlat nyílt a jubileumi találkozón a Tópartiban

Kissé rendhagyó kamarakiállítás látható szerdáig a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumban.

FMH

Az alkalmi tárlat a hivatalos osztálytalálkozó előtt nyílt meg Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az iskola aulájának egyik szögletét a 20 éve, 1999-ben végzett művészeti osztály, a 12/E néhány volt tanulójának kiállított munkája foglalja el. Az osztály a kerek érettségi találkozó alkalmából gondolta úgy: azzal teszik emlékezetessé, hogy megmutatják, kinek hogyan, mennyire van most jelen az alkotás az életében. Hiszen valaha, a középiskolás évek alatt mindannyian aktívan alkottak.

Az alkalmi tárlat a hivatalos osztálytalálkozó előtt nyílt meg
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A színes, játékos tárlaton tizenketten szerepelnek kerámiákkal, textilekkel, festményekkel vagy rajzzal. A családias megnyitón az igazgató, Vizi László Tamásné kedves ötletnek nevezte a tárlatot, amely a profi művek mellett azt is megmutatja: ha nem is minden, e szakon végzett diák folytatja a művészpályát, az alkotás, a kreativitás megmaradhat a hétköznapokban. Végvári Beatrix, a művészeti tagozat vezetője is örömét fejezte ki a „visszatérés” miatt. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Kovács Béla Sándor önkormányzati képviselő is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában