Programajánló

2019.05.30. 14:30

Könyves és családi programok várnak a hétvégén Fejér megyében!

Könyvnapi események, kézműves foglalkozás is várja a gyerekeket, családokat, s van, ahol e hétvégén lesz a gyereknapi rendezvény.

Bokros Judit

Dániel András újra Fehérvárra érkezik

Fotó: FMH-archív

Május 30-án kezdődik a Fehérvári Ünnepi Könyvnapok, amelynek programja a családoknak is kedvez. Mindjárt a mai megnyitón, Lackfi János költő 18 órai köszöntője után a Kaláka együttes koncertezik a Városházán, s Kányádi Sándor verseire írt dalokat adnak elő. Előtte, 17 órától a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Macska­téka Olvasóklubjában rendhagyó alkalom lesz: Szabados Melinda tart Meseórát. Pénteken ugyanitt, 10 órától Dániel András író, illusztrátor lesz a vendég, és bizonyára a Kufli-sorozatról is szó esik.

A fehérvári Rác utcai Mesterségek Házában jelentkező RE-Kreatív Kuckóban szombaton 15 órától indul az alkotás, Tóth Eszter irányításával. Az általános iskolás gyerekek és szüleik ezúttal fali táblácskát készíthetnek.

Dániel András újra Fehérvárra érkezik
Fotó: FMH-archív

Ercsiben június 2-án, vasárnap családi és gyermek­napot tartanak a Tevékeny Nők Társasága szervezésében. A szervezők színes programokkal, játékokkal, finomságokkal várják a helyieket az Örökmozgó Parkban és a művelődési ház kertjében.

Tordason is mozgolódnak a gyereknap jegyében: ott június 1-én, szombaton rendezik az 1. Tordasi Hangya Kulturális, Családi és Gyereknapot. A helyszín az iskola alatti terület, ahol 10-től 16 óráig váltakoznak a programok. Lesz például rendőrkutyás bemutató és közönségtalálkozó az EXATLON-os Kása Andrással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában