„Vizes” alkotások tárlata

2019.03.23. 08:00

Rajzpályázatot hirdettek a fehérvári óvodáknak

A fehérvári óvodáknak hirdettek ismét rajzpályázatot a víz világnapja alkalmából.

Bokros Judit

A pályázatra száznál több alkotás érkezett

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A beküldött művekből az Árpád úti Óvodában rendeztek kiállítást, s az eredményt is itt hirdették ki pénteken. Megtudtuk: idén tizennégy óvodából érkezett összesen 144 pályamű, amelyeket zsűri bírált el. Az óvoda házon belüli barkácsolós pályázatára nyolc alkotást adtak be.

A gyermek egyéni kategóriában Detki Flóra nyert (Rákóczi Utcai Óvoda Mancz János Tagóvodája). A második helyezett Prégler Maja a Belvárosi Brunszvik Teréz Óvodából, a harmadik Pfeifer Melani Léna, szintén a Mancz tagóvodából. A különdíjasok: Keller Ábel (Ligetsori Óvoda), Németh Máté (Tolnai Utcai Óvoda), Horváth Eszter (Belvárosi Brunszvik Teréz Óvoda Tulipános Tagóvodája).

A pályázatra száznál több alkotás érkezett
Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A csoportos munkák között a Paletta Vizuális-térbeli tehetség kibontakoztató műhely nyert a Mancz János Tagóvodából. Második lett a Csibe csoport, harmadik a Pillangó csoport a Szivárvány Óvodából. A különdíjat a Cica csoport kapta a Tulipános Tagóvodából.

A barkácsolós pályázaton Varga Kristóf András és családja nyert a Nyuszi csoportból. A második díjat Ábel Ákos és családja kapta a Katica csoportból, a harmadik Varga Ninetta és családja lett Micimackó csoportból.

Különdíjasok: Szilágyi Bertalan és családja (Katica csoport), Vaskó Benett és családja (Csiga csoport), Madarasi Áron és Madarasi Bende és családja (Mókus és Csiga csoport).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában