a költészet világnapja alkalmából

2019.03.20. 07:05

Mutatjuk, hol fizethetsz verssel a kávéért Fejér megyében

Te is csatlakozhatsz március 21-én a Költészet Világnapján a „Fizess Verssel” Nemzetközi kezdeményezéshez. Nem kell mást tenned, mint rendelj egy kávét, meríts ihletet, s a leírt költeménnyel fizesd ki kávédat.

Feol.hu

Legyél Te a 6 szerencsés egyike, aki találkozhat a Julius Meinl nagykövetével, a platinalemezes énekes és dalszövegíró Tom Odellel. Nem kell mást tenned, minthogy készíts egy fotót versedről március 21-én és töltsd fel az Instagramra, s használd a #PaywithAPoem hashtaget!

A globális és rendhagyó kezdeményezés mögött, a Julius Meinl mint a bécsi kávépörkölő és a bécsi kávéházi kultúra nemzetközi nagykövete áll. Hagyományainak megfelelően a céget erős kötelékek fűzik a költészethez, hiszen a bécsi kávéházi kultúra nem csupán egy sajátos életmódot jelent, hanem a művészekre és írókra gyakorolt inspiráló hatása is közismert. Idén ötödik alkalommal csatlakozott Magyarország is a felhíváshoz közel 80 helyszínnel országszerte, köztük több nagy múltú kávéház és cukrászda is.

Székesfehérváron három helyen is szavalhatsz:

  • DENSO Székesfehérvár 8000 Holland fasor 14. (zárt üzemi egység – kizárólag az ott dolgozóknak)
  • Grundfos GMH 3 – Szfv Székesfehérvár 8000 Holland fasor 15. (zárt üzemi egység – kizárólag az ott dolgozóknak)
  • Grundfos GMH 4 – Szfv Székesfehérvár 8000 Holland fasor 15. (zárt üzemi egység – kizárólag az ott dolgozóknak)
  • További információkat az esemény oldalán találsz!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában