Fülesbagoly Tehetségkutató

2019.03.21. 12:00

A 21 Gramm Akusztik is döntős

Országos könnyűzenei tehetségkutató döntőjének ad otthont március 30-án a BBK. A Fülesbagolyon fehérvári banda is indul.

Bokros Judit

A 21 Gramm Akusztik énekese Ferenczy-Nagy Boglárka

Március 12-ig lehetett jelentkezni a magyarországi és határon túli zenekaroknak, előadóknak a Fülesbagoly Tehetségkutatóra, amely értékes nyereményekkel kecsegtet és segíthet a könnyűzenei pálya beindításában.

A 21 Gramm Akusztik énekese Ferenczy-Nagy Boglárka

Amint azt Nagy Szabolcs szervezőtől megtudtuk: idén rekordszámú nevezés érkezett, 159 jelentkező akarta megméretni magát. Közülük négytagú zsűri választotta ki a tíz döntőst, akik a következők: Abigél, Heedless Elegance, JumboFat, Mangani 808, Marcello's Mystical Mind, Margo, Moped Loewen, Periscope, the sKill és a 21 Gramm Akusztik. Utóbbi zenekar fehérvári, szoríthatunk nekik.

A döntősök március 30-án, szombaton 12 órától lépnek színpadra a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban, ahol 20 percet kell zenélniük. A verseny 20 óráig tart, s most közönségszavazatokat is várnak, nyereményekért cserébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában