B. Kiss Lászlóval családias hangulatban

2018.11.17. 07:05

A Prima-díjra jelölt íróval beszélgettek Iszkaszentgyörgyön

Családias körben, az iszkaszentgyörgyi könyvtár közösségi terében kezdődött pénteken 17 órától beszélgetés B. Kiss Lászlóval, lapunk újságírójával, akit a szűkebb pátriájában tartott találkozón Fülöp Judit könyvtárvezető kérdezett.

Sági Zoltán

A köztársaság kikiáltásának napja óta újságíró

Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

Az írót az olvasókkal nem csak a művek olvasott közege, a Márton-történetek kötötték össze, hanem egyes sztorik tartalmi elemei is, így sok közös referenciapont tette bensőségessé az estet. A szerző, aki nem mellesleg a Prima-díj egyik jelöltje is, a legszemélyesebb kérdésekre is őszintén válaszolt, annál is inkább, mert az estre két lánya és felesége is elkísérte.

A köztársaság kikiáltásának napja óta újságíró
Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

A házigazda kérdezte például arról, hogy elbeszéléseiben miért összpontosít a családjára? Amire szerzőnk tréfásan azt válaszolta: azért, mert legalább otthon nem kell sajtóperektől tartania. Miután a kacagás elült, a szerző felesége így tromfolt: „elég lett volna azt mondanod, hogy azért, mert mi vagyunk neked a legfontosabbak”. De aki a Márton-történetekbe beleolvas, ezt úgysem vonja kétségbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában