Kiállítás

2018.04.11. 19:00

Festői fotók festői környezetben Velencén

Minimalista stílus, erőteljes színek és a Velencei-tó szeretete jellemzi azokat az alkotásokat, amelyek Stehlik Norbert fotós tárlatán láthatók a múlt hét vége óta.

S. Töttő Rita

Rákóczi Ferenc nyitotta meg Stehlik Norbert tárlatát

Fotó: Schram

Múlt hét végén nyílt meg a helyi alkotó, Stehlik Norbert fotókiállítása Velencén, a Wave Cafe közösségi terében. A fotókat festőállványokra applikálták, de nem csak ezért keltenek festői hatást az alkotások.

A Velencei-tó környékének különleges részleteit a fotós szemén keresztül fedezhetjük fel – az erőteljes színek, a minimalista stílus és a természet tűéles láttatása a digitális ecset hatását kelti. A megnyitón Rákóczi Ferenc rádiós műsorvezető, Velence immáron állandó lakója köszöntötte az egybegyűlteket és méltatta a fotóst.

Rákóczi Ferenc nyitotta meg Stehlik Norbert tárlatát
Fotós: Schram

Stehlik Norbert egy ideig a város fotósaként járta a környéket – mesélte lapunk kérdésére –, ma pedig hobbiból fényképezi a Velencei-tó elképesztően csodás panorámáját, részleteit és különleges pillanatait. Egyéb fotós projektjei mellett pedig továbbra is civil szakmáját, a szobafestést űzi. A velencei fotós tárlat május 4-ig látható, nyitvatartási időben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában