Aba-Novák Vilmos

2017.10.25. 09:00

Bábok, Álomcirkusz és Ördögmese fehérvári tárlaton

SZÉKESFEHÉRVÁR A héten még nyitva lesz a Színek és színek megint című, Aba-Novák Vilmos festészetét bemutató tárlat a Csók képtárban.

Gábor Gina

Aba-Novák Vilmost is megihlette a cirkusz varázslatos világa

A kiállításhoz az utolsó héten is kapcsolódnak programok. Aba-Novákot megihlette a cirkusz különös világa is. Október 27-én, pénteken ezt is idézik a programok.

A MárkusZínház 17 órakor a Vitéz László című örökzöld bábjátékkal vendégszerepel – ami megkacagtatja a pelenkást, meg a dédikéket egyaránt. A bábjátékot 17.45 órakor az Álomcirkusz – cirkuszálom című mozgásos fantáziajáték követi, Kamarás Emesével. Leszállt az este. A cirkuszi sátor körül is minden elcsendesedett. Most jött el a mi időnk, most miénk a porond, a trapéz. Csak a porondmestert ne ébresszük fel!

A Simorág TánCirkusz: Ördögmese című produkcióját 18.30 órakor láthatja a közönség. A kisördögök testvérek, akik különféle mesebeli lényekkel találkoznak útjuk során – a furcsa lényeket a szereplők jelmezváltással és karakterváltással játsszák el földön és légben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában