FEJÉR MEGYE

2018.06.15. 08:13

Várjuk a színötös diákok jelentkezését!

Ismét várjuk a Szín5ös-be azoknak a megyei általános iskolai tanulóknak a jelentkezését, akiknek a 2017/2018-as tanévben valamennyi osztályzatuk ötös lett.

Jelentkezéseket az alsó tagozatos szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést. A részvételhez a következőkre van szükség: a tanuló neve, lakcíme, iskolája, osztályának megnevezése, félévnél nem régebbi arckép és a bizonyítvány másolata (fotója), valamint egy szülői beleegyező nyilatkozat. A kért adatokat, fotókat kizárólag a portálunk kezdőlapján elérhető linken tölthetik fel, ahol részletes szabályzat is megtalálható (www.feol.hu/szinotos).

A jelentkezési határidő 2018. július 5. A beérkező és a feltételeknek megfelelő, színötös bizonyítvánnyal rendelkező gyerekek fotóit és adatait a Fejér Megyei Hírlapban és a feol.hu-n közöljük. Minden színötös tanuló a kislődi Sobri Jóska Bakonyi Élményparkba szóló karszalagos belépőt kap. A kalandpark pénztárában fel kell mutatnia a gyermeke fényképét tartalmazó napilapot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában