Total Chrono Classic

2017.09.22. 16:25

Szombaton startol a veteránautós túraverseny – Forgalomkorlátozás Fehérvár több pontján

Idén is székesfehérvári starttal veszi kezdetét a Total Chrono Classic autós parádé.

Elekes Gergő, Székesfehérvár.hu

Az Országalmától Balatonlelléig tartó eseményen több száz veterán és különleges autó kápráztatja el a lóerők szerelmeseit. Nemcsak a rallypályák egykori ördöge, a Renault R5 Turbo, de a gyártása idején a világ leggyorsabb autójának számító Mercedes-Benz 300 SL-t vagy épp az amerikai luxusautó, a Lincoln Continentalt is látható lesz. A 300 km hosszú útvonalon a navigálás mellett tizenkét ügyességi feladattal is meg kell küzdeniük a résztvevőknek.

A verseny rajtja idén is az Országalmánál lesz, délelőtt 9 órától indul a mezőny.

Székesfehérvár város honlapjának tájékoztatása szerint az eseményhez kapcsolódóan az alábbi forgalomkorlátozásokat vezetik be:

- Szeptember 22-én (pénteken) 16.00 órától szeptember 23-án (szombaton) 11.00 óráig teljesen lezárják a Szabadságharcos út 57. szám előtti középső parkolóterületet.

- Szeptember 22-én (pénteken) 17.00 órától szeptember 23-án (szombaton) 11.00 óráig teljesen lezárják a Mátyás király körutat a Liszt Ferenc utcától a Mezőgazdasági Boltig.

- Szeptember 23-án (szombaton) 07.30 órától 11.00 óráig, a rajtceremónia végéig részleges zárást vezetnek be a gyalogosközlekedésben a Városház téren, a Pipó-torony felőli oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában