Május 1.

2018.04.25. 09:31

Sportmajálist rendeznek Székesfehérváron

A több mint ötven egyesület felvonulását követően a hosszú hétvége utolsó napján, május elsején ismét a Bregyóba és a Csónakázó-tóhoz várják a fehérváriakat.

FMH

Rubint Rékát is meghívták

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A hagyományos Sportmajálison ebben az évben is számtalan sportággal, sportolóval ismerkedhetnek meg a látogatók május elsején Fehérváron. A rendezvényen Cser-Palkovics András polgármester adja át az idei Székesfehérvár Sportjáért díjakat, majd Rubint Réka alakreform edzésén vehetnek részt a mozogni vágyók.

A rendezvény ebben az évben is a Petőfi-szobortól induló látványos menettel kezdődik: közel ötven egyesület jelezte részvételét.

Az atlétikapályán 11 órakor Rubint Réka várja a mozogni vágyókat, az alakreform edzés után dedikálás lesz a színpadnál. A profik és iskolás gyerekek alkotnak közös csapatokat abban a sorversenyben, amely 12.30 órakor kezdődik az atlétikapályán. A sportegyesületek az egész napos kitelepülés mellett színpadi bemutatókkal is készülnek: 11 órától délután ötig folyamatosan váltják egymást a nagyszínpadon.

Rubint Rékát is meghívták
Fotós: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A Sportmajális másik helyszíne a Csónakázó-tó lesz. A program központjában a vitorlázás áll, látható lesz a helyszínen például a Fa Nándor Spirit of Hungary nevű hajóját kísérő gumi motoros, vagy Rakonczay Gábor 200 kilós, Fa Nándor által tervezett és épített Vitéz nevű kenuja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában