Találja meg álmai állását!

2018.04.16. 10:37

Lezajlott a III. Fejér Megyei Hírlap Állásbörze

Április 16-án 46 kiállítóval startolt el a III. Fejér Megyei Hírlap Állásbörzéje.

feol.hu, Elekes Gergő

Jöjjön el Ön is és találja meg álmai állását! A régió legnagyobb munkáltatóival várjuk Önt a Best Western Plus Lakeside Hotel MKOSZ edzőcsarnokában, ahol a szakmunkástól a mérnökig mindenki megtalálhatja számára megfelelő munkalehetőséget.

Mi már itt vagyunk és folyamatosan jövünk a legfrissebb információkkal.

 

A börzén több látogatót is megkérdeztünk céljáról: a legtöbben munkaváltásra készülnek, melyhez remek kiindulópontnak tartották az állásbörzét, hiszen közvetlen visszajelzést kaphattak a kiszemelt cégtől. Érkeztek pályakezdők is, akik főként irodai adminisztratív munkákat, gyártósori illetve gépészmérnöki feladatköröket szeretnének betölteni.

15:00

Fehér Ferenc projekt manager egy nem mindennapi programot mutatott be stábunknak. 18-22 év közötti fiatalok számára érdemes megtekinteni videónkat!

14:30

Rózsavölgyi Kata, a Brooks Instrument személyügyi igazgató elmondta, cégük 1994 óta van Magyarországon, az állásbörzén összeszerelők és kalibrálók jelentkezését várják.

12:26

Ezen a gyönyörű helyen, a Csónakázó-tó melletti edzőcsarnokban várják 16 óráig az érdeklődőket:

Fotós: Elekes Gergő/ Fejér Megyei Hírlap

12:19

Farkas-Bozsik Gábor elárulta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is három munkakörbe várja a jelentkezőket:

12:11

Délidőben is sok érdeklődőt vonzzanak a kiállítók.

Fotós: Elekes Gergő/ Fejér Megyei Hírlap

12:02

Vitkovics Péter elmondta a Megakrán cég komplex géptelepítésekkel, daruzással, gyártósori installációval foglakozik, így ehhez kapcsolódóan keresnek szakembereket (gépészeket, gépészmérnököket, darukezelőket, nehézgépkezelőket, technikusokat):

11:25

Égi Tamás megnyitó beszédére ráerősítve Horváth Gyula, a rendezvény felkonferálója elmondta több ezer nyitott pozíció van a jelenlévő álláskeresők előtt. A konkrét végzettséget nem igénylő állásoktól, a szakmunkás végzettségű és diplomás pozíciókig mindenféle lehetőséggel készültek a kiállítók. Akár egy interjú vagy egy elbeszélgetés keretében akár azonnal is állást kaphat itt a helyszínen.

11:23

Égi Tamás, Székesfehérvár alpolgármestere elmondta a robotika elterjedésével a cégek nem az alkalmazottakat váltják le, hanem az új fejlesztéseket tesznek lehetővé, így számos nyitott pozíció van jelenleg Székesfehérváron is.

11:20

Dr. Tanárki Gábor, a Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatója kiemelte, fontos a személyes találkozás a munkáltató és a munkavállaló között, hiszen egy önéletrajz nem tudja teljesen bemutatni a jelentkezőt. Az Állásbörze pedig egy remek lehetőség erre, hogy jobban megismerjük személyesen is lehetőségeinket. A jelenlegi állásbörzén a megjelent foglalkoztatók álláskínálata sokrétű és előremutató.

11:10

Kázmér Judit, a Mediaworks PR és marketing igazgatója nyitotta meg a rendezvényt. Kövesse a megnyitót élőben " target="_blank" rel="nofollow noopener">facebook oldalunkon!

10:50

Ádám György, a Jüllich Glas Holding üzletfejlesztési és stratégiai vezérigazgató helyettese elmondta cégük várja a gépkezelőket, CNC gépkezelőket, festő gépkezelő, szitázó gépkezelőket, valamint a stratégiai csapatban dolgozó kollégákat.

10:30

Csiszár Martin, a Fejér Megyei Hírlap értékesítési koordinátora:

9:58

Az érdeklődők már gyülekeznek a kiállítás helyszínének bejáratánál.

Fotós: Elekes Gergő/ Fejér Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában