ha elmúlik karácsony

2018.01.17. 16:15

Leszerelik a Várkörút díszkivilágítását, útlezárásra számítsunk!

Január 17-18-19-én szerelik le a fehérvári Városgondnokság szakemberei az advent alkalmából felhelyezett fényeket, ennek során több útszakaszt elzárnak a forgalom elől.

Tringli Alexa

Budapest, 2017. december 18. Az Adventi Ünnep a Bazilikánál elnevezésű rendezvény a budapesti Szent István téren 2017. december 18-án. A Szent István-bazilika homlokzatán a következő fényfestésig hátralévő idő látható. A rendezvény negyedik helyezést ért el a kontinens legjobb karácsonyi vásárait megversenyeztető, brüsszeli székhelyű független European Best Destinations utazási portál által szervezett közönségszavazáson. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Szerdán, csütörtökön és pénteken éjjel, 23 órától hajnali 4 óráig tartanak a munkálatok, melynek során útlezárásokra kell számítanunk. Két útpályát érint, a Rákóczi úti körforgalomtól a Szekfű Gyula utcáig, a Brunszvik óvoda felőli útpálya lesz lezárva; a Petőfi utcáig a Belváros felőli útpálya lesz a forgalom elől lezárva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában