Székesfehérvár

2018.02.17. 14:45

Fideszes kampánynyitó a megújult fehérvári irodában

A felújított Rózsa utcai iroda avatása volt a Fidesz hivatalos kampánynyitó eseménye szombaton.

Bokros Judit

Mától hivatalosan is megkezdődött a 2018-as választási kampány, amely április 8-án, a voksolás napján ér véget. A Fidesz kampánynyitó rendezvényét a fehérvári Rózsa utcai irodában tartotta, ahol Vargha Tamás, a megye 1-es számú választókerületének jelöltje és Cser-Palkovics András, Fehérvár polgármestere szólt a megjelentekhez.

Vargha Tamás köszönetet  mondott azoknak, akik részt vettek a helyiség felújításában. Ezután a régi Piac téri iroda mellett már itt is fogadhatják a választópolgárokat, illetve a város több pontján standoknál várják a támogatókat. Az aláírásgyűjtés hivatalosan hétfőn indul el, s március idusáig tart, ezt követően a választásig – és remélhetőleg azt követően is – programokkal, beszélgetésekkel várják az érdeklődőket – mondta el a politikus.

Balról Cser-Palkovics András, Vargha Tamás  és Róth Péter városi elnök Fotó: Fehér Gábor

Cser-Palkovics András polgármester hangsúlyozta, hogy Fehérvár soha olyan mértékű szellemi és anyagi támogatást nem kapott a kormánytól, mint az elmúlt nyolc évben. Csak a tavalyi évben körülbelül 35 milliárd forintról van szó, az egyéb plusz programokat nem említve. Az embereket arra kérte, a választáskor ne felejtsék el, melyik kormánytól érkezett ilyen mértékű segítség a városnak.

Vargha Tamás államtitkár lapunknak hozzátette: aki őt és Fideszt támogatja, az ezt a fejlődési utat támogatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában