Motoros randevú a város határában

2018.07.19. 09:00

Fekete Sas Party nemzetközi felhozatallal, szénatúrással, felvonulással

A Fekete Sas Party nemzetközi motoros találkozó a 7-es főút melletti körforgalomnál lévő területre összpontosított pénteken, szombaton és vasárnap. Ámultunk és bámultunk újfent.

V. Varga József

Zoli bá’ és az ő Harley Davidsonja

Fotó: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

A vasak magukért beszéltek, volt a kínálatban minden, mi motoros szem-szájnak ingere. Yamaha, Kawasaki és Honda, aztán BMW, Suzuki és KTM, hogy a kenyeri „nagyapószakállas” Zoli bá! ütős Harley-Davidsonjáról ne is beszéljünk. Zoltán a pultot támasztotta, sörözött, és a szlovák lányokat fűzte, akik nem először tették tiszteletüket Polgárdiban. A hazai szelíd motorosok mellett jöttek kalandorok Erdélyből, a Felvidékről és a Vajdaságból, valamint Ausztriából, Németországból, de még Svájcból is – újságolta Polácska Marcsi, a motoros nemzetség elnöke és párja, Horváth Péter.

Tű a szénakazalban!
Fotó: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

A hangnyomás-hangversenyen csak úgy röpködtek a decibelek, a prímet most Szabolcs vitte a Kawasakival. A hagyományos szénatúrás új főnyereménnyel debütált, Nyikos László polgármester jóvoltából kiváló élményfürdő programmal. Gábor tavaly a polgárdi Sasok kíséretében érkezett Fehérvárra, kikérni a szép menyasszonyt, Anitát. Most azonnal beszámoltak az örömhírről: három hónapja megérkezett a családba a kis trónörökös.

Zoli bá’ és az ő Harley Davidsonja
Fotó: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

A motoros felvonulás szemet, fület és lelket gyönyörködtetett, jöttek csak folyvást a gépek, és haladtak tova. Ezerrel zúztak a péntek és szombat esti-éjjeli rock koncertek, jól tolta az Effekt-, a Pokolgép- és a Keleti Sor Rock Band-, illetve a Paranoid-, az Üstökös- és a Blues Company banda. A vasárnap délelőtt aztán a veterán börzéről, valamint a kempingsoros, „ottalvós” derék kompánia lassított felvételszerű ébredéséről, cuccolásáról és hazaindulásáról szólt vala…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában