Fesztivál télen

2018.01.20. 13:02

Jancsárkerti kolbásztöltés: ötödjére is!

Ötödik alkalommal rendezik meg a székesfehérvári Jancsárkert termelői és biopiac területén a most már hagyományosnak mondható kolbásztöltő fesztivált.

Szanyi-Nagy Judit

Az V. Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivál abban egyezik meg az előző rendezvényekkel, hogy nagyszámú érdeklődőnk van: arra számítunk, hogy legalább kétezer-ötszázan látogatnak ki hozzánk, legalább hetven árus kíséretében -- nyilatkozta lapunknak Schultz György szervező, a Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület elnöke.

A versenyre indulóként, maximum hatfős csapattal, legkésőbb január 26-áig érdemes regisztrálni, hiszen a szervezők annak megfelelően rendezik be a helyszínként szolgáló sátrat. A nevezési díj fejében kolbászhúst és kenyeret kapnak a versenyzők, akiknek így igazából csak a kiegészítő fűszerekkel kell készülniük -- tudtuk meg a szervezőktől, Schultz György mellett Palkovics Lajostól, a Fehérvári Polgárok Egyesületének elnökétől.

A vándordíj, valamint az otthoni vitrint díszítő kupák Fotós: Fehér Gábor

Hogy milyen programokat és újdonságot tartogat a rendezvény, kiderül hétfői lapszámunkból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában