Szavazás

2018.05.22. 09:39

Ezt gondolják olvasóink az új Virágóráról

Megújult az Országzászló téren álló Virágóra. Az új modern külső sokakban megütközést váltott ki. Volt, akik szerint jó tett az újítás, sokan viszont ellenezték. Nézzük mit gondolnak olvasóink!

feol.hu

A Virágóra kialakítását már befejezték

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Ahogy arról korábban beszámoltunk befejeződött a Virágóra kialakítása és megcsodálhattuk a teljesen megújult modern külsővel rendelkező városi jelképünket. A téma napok alatt hatalmas figyelmet kapott a közösségi média helyi csoportjaiban. Kinek tetszett, kinek nem. Így hát joggal voltunk mi is kíváncsiak, vajon olvasóink mit gondolnak az újításról.

Nagy érdeklődés övezte szavazásunkat is, soha ennyi voks nem érkezett még, portálunk hétvégi témájára. A szavazatok eloszlásából az is látszik, nagyon megosztotta a kérdés olvasó táborunkat.

Olvasóink 26%-a bizonyult modern szemléletűnek. Szerintük fantasztikus az új külső, a régi órára már ráfért a modernizálás. A legtöbben azok voltak, akik szerették ugyan a régit mégis nyitottak az új felé. A voksolók 39%-a szavazott arra, hogy szerinte a régi szebb volt, de ezt is meg fogja szeretni.

Szavazóink 35%-a viszont nehezen tudta elfogadni a változtatást, szerintük az új modern virágórára ránézni is rossz.

Viszont megnyugtatjuk az új külsőt ellenző olvasóinkat, mert felröppent közgyűlésen a hír, hogy innentől minden évben egy kicsivel megújul az Országzászló tér virágórája. A polgármester rámutatott, sosem volt ugyanolyan a Kovács Jenő órásmester nevéhez köthető, mára fehérvári szimbólummá lett óra. Aktuális „formatervét” a tér új látványához igazították a tervezők.

Fontos: ezután is minden évben megújul, és átváltozik kicsit.

A közgyűlésen elhangzott, hogy a jövő évtől több óratervet is készíttet a város, amelyek közül a helyiek választhatják ki a legszebbet.

Te mit gondolsz? Írd meg véleményed kommentben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában