Gratulálunk!

2017.09.23. 15:00

Köszönet illeti a munkájukat: szakdolgozókat ismertek el

Enying – Hatodjára rendezték meg a Fejér Megyei Szakdolgozói Napot, amelynek ezúttal az enyingi Vas Gereben Művelődési Ház adott otthont.

Szanyi-Nagy Judit

A kilenc díjazott, köztük az Aranylámpás díjas Kovácsné Simon Zsuzsanna (j2)

Fotó: Szanyi-Nagy Judit

A teltházas program köszöntővel és megnyitóbeszédekkel kezdődött, amely során Varga Gábor országgyűlési képviselő, Sükösd Tamás, Sárbogárd polgármestere, Viplak Tibor, Enying polgármestere, Szabó Bakos Zoltánné, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ápolási igazgatója és Bokorné Sike Erika, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Fejér Megyei Területi Szervezet elnöke mondott beszédet.

A kilenc díjazott, köztük az Aranylámpás díjas Kovácsné Simon Zsuzsanna (j2)
Fotós: Szanyi-Nagy Judit

– Az ötös választókörzetben három rendelő van. Az egyik legrégebbi, a sárbogárdi a 2010-es évek elején teljesen megújult. Az enyingi rendelőintézetet tavaly adtuk át. A harmadik szakrendelő pedig az abai, amely most újult meg. Amit önök itt, helyben megtesznek szakdolgozóként, ápolóként, arra nem tudunk mást mondani, csak annyit, hogy köszönjük – emelte ki Varga Gábor országgyűlési képviselő. A gondolatot Sükösd Tamás, Sárbogárd polgármestere is megerősítette, hozzátéve: a társadalom fokmérője, hogyan bánik a betegekkel, hogyan gondoskodik a rászorulókról. Viplak Tibor, Enying polgármestere elmondta: külön öröm, hogy az egészségügyi dolgozókat köszönthetik a városban. Szabó Bakos Zoltánné ápolási igazgató az ápolónők és Kossuth Zsuzsanna munkáját méltatta, míg Bokorné Sike Erika kamaraelnök a szakdolgozói nap eredetéről, céljáról és az elismerésekről beszélt. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke, Balogh Zoltán – külföldi elfoglaltsága miatt – videoüzenetben köszöntötte a jelenlévőket.

Elismerő oklevelet és emlékérmet vehetett át: Brumbauerné Kiss Éva (Mór), Egresi Olga (Székesfehérvár), Habi Ildikó (Székesfehérvár, a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályának járási szakfelügyelő védőnője), Jakab Ágnes Mónika (Dunaújváros), Jakab Katalin (Székesfehérvár), Krasznavölgyi Ágnes (Dunaújváros), Magyar Zsuzsanna (Enying) és Szomor Andrea (Székesfehérvár). Az Aranylámpás díjat – amely annak a személynek adományozható, aki kiváló szakmai munkája mellett a kamara életében is komoly, következetes tevékenységet folytat – ezúttal Kovácsné Simon Zsuzsanna székesfehérvári védőnő kapta.

A díjátadót szakmai, tudományos előadások követték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában