Büntetőper

2017.12.15. 14:30

Bicskei ügy: csaknem 100 tanú a perben

A Székesfehérvári Törvényszéken folytatódott a bicskei gyermekotthon volt igazgatójának és gyermekvédelmi asszisztensének büntetőpere.

Szabó Zoltán

Mint arról beszámoltunk, a két férfit, a Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola volt vezetőjét és alkalmazottját szexuális erőszakkal és más bűncselekményekkel (szexuális visszaélés, kiskorú veszélyeztetése, szeméremsértés) vádolja az ügyészség. A bíróság ezen a héten további tanúkat hallgatott meg, és a nagy terjedelmű bizonyítást előreláthatólag még több tárgyalási napon folytatja le.

A vádban ugyanis az ügyész összesen 65 tanú tárgyaláson történő kihallgatását, míg további több, mint 30 tanú nyomozás során tett vallomásának a felolvasását indítványozta. A büntetőper tárgyalása 2018. január 29-én és 31-én, valamint február 5-én és 7-én további tanúk kihallgatásával folytatódik. (Erkölcsi okok miatt a nyilvánosság kizárásával.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában