Kampánystart?

2018.10.15. 20:47

Balsay István 2. az ellenzék közös jelöltje?

Nem az a megdöbbentő ebben a képben, hogy az ellenzék október 6-án kutyákkal emlékezik meg az 1848–’49-es forradalom mártírjairól, hiszen az ember leghűségesebb társa éppen e négylábú faj, amelyik képes emberként viselkedni, sokszor emberibbként, hanem az, hogy a Hírlap információi szerint e képen látható a megyeszékhely új ellenzéki polgármester-jelöltje. A kampány (még soha ilyen korán) megkezdődött?

Nagy Zoltán Péter

A Hírlap információi szerint e képen látható a megyeszékhely új ellenzéki polgármester-jelöltje. A kampány (még soha ilyen korán) megkezdődött?

Fotó: közösségi portál

A mártírok napján közösen sétáltatták kutyáikat az ellenzék politikusai. A képet a DK fehérvári szószólója, Ráczné Földi Judit osztotta meg egy közösségi portálon.

E kép központi figurája Márton Roland szocialista önkormányzati képviselő, a háttérben Fazakas Attila mosolyogva húzódik meg a Jobbik színeiben. Természetesen elnézést kérünk a képen megjelenő kevésbé ismert személyektől! Viszont a Fejér Megyei Hírlap úgy tudja, a 2019-es helyhatósági választások székesfehérvári ellenzéki polgármester-jelöltje is a képen van.

A Hírlap információi szerint e képen látható a megyeszékhely új ellenzéki polgármester-jelöltje. A kampány (még soha ilyen korán) megkezdődött?
Fotó: közösségi portál

Információink szerint a fehérvári ellenzék jelöltje Balsay István. Természetesen nem az 1980-as évek utolsó tanácselnökéről, a rendszerváltozás első megyeszékhelyi polgármesteréről van szó, hanem annak fiáról. Akit hívhatnánk ifjabb Balsay Istvánnak vagy Balsay István 2.-nek, ahogy ő hívja magát az interneten. Úgy tudjuk, az ifjabbik Balsay megállapodott a DK-MSZP-Jobbik fehérvári csoporttal, és a nevet kihasználva vágna bele az önkormányzati választásokba. Ha ismeretünk igaz, akkor azért megdöbbentő, mert az édesapa éppen a jelenleg Fehérváron kormányzó párt jeles és hűséges tagja volt. A Jobbik nem élt a válaszadás lehetőségével, a DK-s Ráczné Földi Judit úgy tudja, ő a saját maga a közös jelölt. Az MSZP nem reagált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában