karbantartás

2018.02.19. 10:50

Átmeneti vízhiány lesz egész héten több településen

Több megyei településen végzik a vízrendszer átmosatását, karbantartását a DRV Zrt. munkatársai, ezért ideiglenes vízhiányra kell számítani!

Tringli Alexa

Február 19 és 23 között Gárdony és Agárd, Kápolnásnyék, Velence és Zichyújfalu településeken a tolózárak cseréjét és az ivóvízrendszer mosatását végzik a DRV munkatársai, ezért korlátozzák az ivóvizet. A munkavégzés miatt a víz fekete, zavaros lehet, ezért tartályos ivóvíz-kiszállítást kérhetnek a DRV oldalán.

Agárdon a következő utcákban nem lesz ivóvíz: Álmos V. u., Árok u., Árpád u., Balatoni út, Camping u., Gárdonyi G. u., Gesztenye sor, Hunyadi J. u., Lehel u., Márvány u., Mátyás k. u., Ősz u., Petőfi S. u., Strand u., Szövetkezetek útja, Török B. u., Vasút u., Újvidék u.

Velencében a következő utcákban nem lesz víz: Árok u., Cseresznye u., Hársfa u., Határ u., Ketész u., Márvány u., Nimród u., Szabolcsi út, Vadász u., Vásártér u., Úttörő u.

Február 22-én, csütörtökön 7 és 22 óra között karbantartás miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható Sárkeresztesen és Mohán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában