Ladik vetélkedő

2018.03.22. 16:19

Általános iskolás vagy és érdekel a média? Versenyezz a 100 ezer forintos fődíjért!

A Fejér Megyei Hírlap idén ismét meghirdeti a Ladik médiavetélkedőt általános iskolás, 7-8. osztályos diákok számára. A lapban már találkozhattak az olvasók az első forduló totójával, amelyet visszaküldve várunk a diákcsapatoktól!

S. Töttő Rita

A legjobban teljesítő 5 csapat a harmadik fordulóban, a megyei döntőn mérheti össze tudását, melynek győztese a régiós döntőn mérkőzhet meg az első helyezettnek járó 100 ezer forint értékű nyereményért, valamint az iskolának járó 50 ezer forint értékű ajándékért. A régiós döntőn Zala, Vas, Veszprém és Fejér megye legjobb csapata verseng majd a fődíjért.

Az első forduló, azaz a totó beküldésének határideje április 18-a, tehát van idő a kérdések átgondolására, melyek megoldásában az egész osztály segítheti a csapatot. A második fordulóban feladatlapot kell kitölteni, még az iskolában, ezt követően választjuk ki az öt legjobb csapatot! Keressétek a lapban a totót és jelentkezzetek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában