Első alkalommal

2024.07.10. 07:00

Vidi tábor fehérvári élményekkel

Reggeli focival és panorámabuszos kirándulással kezdődött kedden a Vidi tábor, amely délután a Vidi Múzeum hűvös Kölyök klubjában folytatódott.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Első alkalommal szerveztek Vidi tábort a gyerekeknek a Vidi Múzeum égisze alatt, melynek üzemeltetését az idei évben vette át a  Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. F. Szegő Krisztina ügyvezető a feol.hu-nak elmondta: az egy hetes napközis tábornak nagy sikere van, így az már biztos, hogy jövőre is terveznek hasonlót.

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

- Sokféle élménnyel készültünk a gyerekeknek: hétfőn stadion túrára vittük őket, hogy megismerkedjenek a Sóstói Stadionnal és a Vidi Múzeum érdekességeivel. Kedden délelőtt panoráma busszal kirándultak a multi-csarnokba. Szerdán délelőtt az Alba Innovár foglalkozásán vehetnek részt, melyet piknik követ, csütörtökön pedig a Csónakázó-tavon ülhetnek csónakba. Pénteken a Sóstó Vadvédelmi Központban találkozhatnak a mentett állatokkal, s közben pedig a felújított, klimatizált Kölyök klubban játszhatnak. Csocsó bajnoksággal, kreatív játékokkal és természetesen sok-sok focival készülünk nekik – árulta el az ügyvezető.

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Ottjártunkkor is éppen bajnokság zajlott a csocsóasztalnál, heves, nagy gólokkal és örömökkel, melyekhez Csórics Máté, a múzeum menedzsere, a tábor vezetője asszisztált, de biliárdozni, dekázgatni, kreatív játékokkal foglalatoskodni is lehetett. Fiúk-lányok vegyesen jöttek a táborba, s mindenki mindennel szívesen foglalatoskodott. Nem lenne meglepő, ha jövőre ismét találkozhatnánk velük, ugyanitt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában