Eltűnt egy óriás

2024.06.12. 17:30

Kétszázezer forint ütheti a markát a megtalálónak

Bármennyire is szerette az otthonát és akármennyire is óriás, mégis eltűnt Pablo, a Magyaralmáson élő bernáthegyi. A rejtélyes esetnek igyekeztünk utánajárni itt a hírlapnál, de másoknak sem ártana keresni az elveszett házikedvencet, ugyanis 200 ezer forint a nyomravezetői díj.

Palocsai Jenő

Fotó: Lóth-Széles Vivien Fanni

A közösségi oldalon borzolja a kedélyeket az a rejtélyes eltűnés, mely miatt most egy magyaralmási hölgy vigasztalhatatlan. Lóth-Széles Vivien Fanni rohan most fűhöz-fához, ugyanis Pablo, a rövid szőrű bernáthegyi eltűnt, és azóta senki sem látta.

– Június 7-én éjszaka tűnt el Pablo. Valahogy kiszökött, és bár volt nyomkövető a nyakörvén, de mégsem találtuk meg. Az erdő széléig követtük a jelet, ami akkor már nem mozdult, és kiderült, hogy a jeladó valóban a fák alatt van, de a kutya már nem volt sehol – mondta Lóth-Széles Vivien Fanni, a kétségbeesett gazdi, aki beszélt ott helyben a vadászokkal, akik megnyugtatták, hogy ők nem lőtték ki.

Fotó: Lóth-Széles Vivien Fanni

Június 9-én aztán megcsillant a remény. Egy hölgy telefonált a kutyáját keresőnek, hogy látott Száron egy szabadon sétáló bernáthegyit, de mint kiderült, vaklárma volt.

A biztonság kedvéért Lóth-Széles Vivien Fanni értesítette nemcsak a helybéli, hanem az összes környező vadásztársaságot is, hogy nehogy puskavégre kapja valaki az elveszett és nagyon keresett házikedvencet.

Az eltűnt óriásnak nem csak a mérete hatalmas, hanem a nyomravezetői díja is. Kereken 200 ezer forint üti a markát annak, aki használható nyomot ad, vagy, aki megtalálja az egy éves, egyébként teljesen jámbor, barátságos fiúkutyust.

Kérjük, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Pablo hollétét illetően, jelentkezzen a [email protected] e-mail-címen.

 

Fotó: Lóth-Széles Vivien Fanni

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában