Meseírásra fel

2024.06.12. 19:00

Mesélj, írj és nyerj! - Meghirdették a Tündérszó pályázatot

Meseíró pályázatot írt ki a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. A Tündérszó pályázatra a világ bármely országából lehet pályázni, a feltétel, hogy magyar nyelven kell írni.

Gombor Lili

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár 15. alkalommal hirdette meg a Tündérszó határok nélküli meseíró pályázatát, amelyre a világ bármely országában élő, 8–15 éves gyermekek magyar nyelvű írásait várják. Témamegkötés nincs, a gyerekek fantáziájára van bízva az alkotások témája, története.

Pályázni csak magyar nyelvű szöveggel lehet 2024. augusztus 4-ig, e-mailben, a [email protected] címen. A terjedelem hatezer karakter (szóközök nélkül), a kért formátum: Microsoft Word dokumentum, Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, másfeles sorköz, sorkizárt elrendezés. Egy pályázó csak egy mesét küldhet be. Olyan alkotással lehet indulni, amely még nem vett részt zsűrizésen és/vagy nem jelent meg sehol.

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár a díjazottakat augusztus végéig e-mailben értesíti, az ünnepélyes eredményhirdetést a tervek szerint szeptemberben tartják – hívta fel a figyelmet az ÖKK.

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában