Izgalmas nap lesz!

2024.06.12. 16:00

Az ARAKocska is jubilál idén: Tízpróbával ünneplik a 10. születésnapjukat

Az Alba Regia Atlétikai klub május végén történelmi váltófutással ünnepelte az egyesület fennállásának 100. évfordulóját, az ARAKocska, amely pedig a legkisebb atlétákat szólítja meg játékosan, szintén ünnepel idén, mégpedig a 10. születésnapjukat.

Bagotai Zsanett

Az ARAKocska 5. születésnapján is hatalmas buli volt, nem lesz ez másképp a 10. születésnapon sem!

Fotó: A klub

De mi is az az ARAKOCSKA, és mi várható június 18-án a Bregyó közi Regionális Atlétikai Központban? Már mondjuk is a részleteket! 

2014-ben Babos Rita, a klub korábbi kiváló atlétája gondolt egy nagyot, és Rita néniként folytatta a munkát a rekortánon. A sportok királynője, vagyis az atlétika alapjait szerette volna megismertetni a legkisebbekkel olyan módon, hogy a pályán töltött idő csupa móka legyen a gyermekek számára és valóban megszeressék a sportágat, s később akár elhivatott sportemberekké váljanak. Így született meg az ARAKocska, ahol rengeteg kis atléta fordult meg Rita néni, Lengyel Kati néni, Bellér-Leiner Viki néni és Nyusa Viki néni kezei alatt az elmúlt 10 évben. Vannak, akik azóta már szinte felnőttek, a foglalkozás sikere pedig töretlen a gyermekek és szüleik körében, hiszen hasznosan töltik a szabadidejüket, teszik mindezt játékos keretek között.

Június 18-án a mozgás mellett még az ünneplésé lesz a főszerep, hiszen egy hatalmas szülinapi bulival készül a klub, ahol az ARAKocska család régi és jelenlegi tagjait is szeretettel várják a Bregyóban, ahol szimbolikusan egy 10 próbából álló feladatsort kell majd teljesíteni ezzel is tisztelegve az elmúlt tíz évnek. 

A gyülekező 17:00 és 17:30 között lesz a fedett lelátón, egy közös bemelegítés után pedig kezdetét veszi az ARAKocska tízpróba, ahol egy menetlevél segítségével kell megoldani a különböző feladatokat. A mozgás után lesz tombolahúzás is, valamint nincs születésnap torta nélkül így az esemény zárásaként tortával pótolják majd az elégett kalóriákat a résztvevők.

Az esemény további részletei IDE KATTINTVA érhetők el!

Kapcsolódó: 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában