Életet menthet

2023.06.01. 09:00

Tűzoltó készülékek felülvizsgálata Lajoskomáromban

A tűzoltó készülékek karbantartása sokszor feledésbe merül. A készüléket megvesszük és úgy gondoljuk, ezzel mindent teljesítettünk is a jogszabály szerint. De egy nagyon fontos teendőről el szoktak feledkezni: A készülékeket megadott időszakonként karban kell tartani! Erre lesz lehetőségük Lajoskomáromban az illetékeseknek.

Kecskés Zoltán

Illusztráció

Fotó: Cseh Gábor / VN

A Lajoskomáromi Önkéntes Tűzoltó Egyesület lakossági tájékoztatójában kiemeli, hogy a tűzoltókészülékek rendszeres éves felülvizsgálatára június 3-án, szombaton 8 és 11 óra között lesz lehetőség a tűzoltószertár előtt. Hozzáteszik, hogy az eseményen lehetőség lesz új és feljavított készülékek (2-6 kg-os kivitelben), valamint kiegészítő tartalékok vásárlására. Végül felhívják a figyelmet arra is, hogy a háztartásban készenlétben tartott 6 kg-os tűzoltó készülék értéket és vagyont menthet, hiszen a kis kezdeti tüzek oltására, tökéletesen alkalmas!

A vezető képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában