Gépjárművekkel akadályozták a bejutást

2023.06.07. 15:38

Több százan sztrájkoltak Iváncsán szerda reggel

Gépjárművek zárták el az iváncsai ipari park területét szerda reggel. A rendőrség tájékoztatása szerint mintegy háromszáz fő vett részt az „akcióban”.

Héjj Vivien

Gépjárművekkel akadályozták az ipari parkba történő bejutást

Fotó: Fehér Gábor/FMH-Archív

Amint arról már hírt adtunk, az épülő iváncsai ipari parkban szerda reggel sztrájkba kezdtek az ott dolgozók, ami komoly forgalmi fennakadást okozott nem csak a gyár környékén, de annak több kilométeres körzetében is.

Az eset kapcsán megkerestük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, hogy tájékoztatást kérjünk arról, szükség volt-e a helyszínen rendőri beavatkozásra.

– A rendőrségre 2023. június 7-én 6 órakor érkezett lakossági bejelentés arról, hogy az iváncsai ipari park területére történő bejutást mintegy 300 fő, három gépjárművel akadályozza, amelynek következtében az ipari park területére vezető 6205-ös számú úton, valamint az M6-os autópálya 50-es kilométerénél forgalmi torlódás alakult ki. A helyszínre érkező rendőrök a közlekedés segítése, továbbá a forgalom zavartalanságának mielőbbi helyreállítása és biztosítása érdekében a gépjárműveket az autópályáról Adony, valamint Iváncsa településekre terelték, így lehetővé téve a forgalom folyamatos haladását, a közlekedési balesetek megelőzését – tájékoztatta portálunkat a rendőrség kiemelve, az esettel összefüggésben a helyszínen további rendőri intézkedésre nem került sor.

Írásban megkerestük az ügyben közvetetten érintett alvállalkozót, akitől választ várunk arra, milyen okok vezettek a munkabeszüntetéshez, illetve megkérdeztük azt is, sikerült-e megállapodásra jutniuk az érintetteknek. Társlapunk, a duol.hu nem hivatalos értesülései szerint a demonstráció után a felek megegyeztek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában