A Szemlő-hegyi barlanghoz szeretné eljuttatni

2023.06.03. 11:30

Suhajda Szilárd emlékére készítette a követ, amelynek konkrét úti célja van

Suhajda Szilárd emlékére a napokban útjára indult egy festett kő. Aki megtalálja, a budapesti Szemlő-hegyi barlang irányába küldje, kéri az alkotó.

S. Töttő Rita

Fotó: Angyal Gyuláné

Egy gyakorlott fehérvári kőfestő, #AGYT legújabb vállalására hívta fel a figyelmet a KÖVES/S/ Fehérvár közösségi oldalán: a napokban indult útjára a Suhajda Szilárd emlékére festett kő, melyre egy gyertyát festett az alkotó. A Himalája és S-Sz 2023 feliratú követ a budapesti Szemlő-hegyi barlanghoz szeretné eljuttatni annak festője. Az alkotást, ahogy az a hasonló kövek esetében szokás, a város egy pontján rejtette el vagy éppen tette szemmel jól látható helyre készítője. Azt kéri, hogy aki megtalálja, úgy vigye tovább és helyezze el valahol, hogy egyszer csak célja érjen a kő. 

A rövidített név mögött egyébként Angyal Gyuláné Terike áll, aki a feol.hu-nak így mesélt: 

- Ezt most nem én festettem, hanem a férjem, de annyira megérintett a történet mindkettőnket, hogy egyszer csak leült és megfestette. Végig izgultunk Szilárdért és bíztunk benne, hogy épségben előkerül. Sajnos nem így lett és nagyon együtt érzünk a családjával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában