Keresik az új tagokat

2023.06.03. 17:30

Olykor a segítőknek is kell a segítség Fehérváron tartott fórumot a MÖM

Az Öreghegyi Közösségi Házban tartott lakossági fórumot és tagtoborzást a Magyar Önvédelmi Mozgalom. László Attila, a mozgalom vezetője és Tardi Zoltán Fejér vármegyei vezető várták személyesen az érdeklődőket a délelőtti órákban.

Hajdú Marianna

A Magyar Önvédelmi Mozgalom országos és megyei vezetője személyesen tartottak lakossági fórumot Fehérváron, ahová az új tagjelölteket is várták.

Fotó: Hajdú Marianna / FMH

 

A mozgalom tevékenysége a keresztény hagyományaink tiszteletén és a Szent Korona szellemiségén alapszik. 

A mozgalom önmagukért és a magyarságért kiálló tagjai megalakulásuk óta, a meghatározott tradicionális útról még sosem tértek le. Nem csak a magyarságért állnak ki harcosként, de közreműködnek a természet- és áldozatvédelmi, lokális védelmi feladatok ellátásában is. 

“Olyan éveket élünk ma Magyarországon, hogy ez már létszükségletünk, hogy összefogjunk és megvédjük az életterünket. Ezt a hálózatot mi, országosan építjük, többek között itt Székesfehérváron is” – hangzott el a vezetőtől a tagtoborzón.

Magyar Önvédelmi Mozgalom mind a mai napig egy önkéntes alapon működő szervezet. A mostani időkben – ahogy László Attila fogalmazott – még nagyobb szükség van további tagok toborzására, mivel a segítségkérések száma is nagy arányban megnőtt, amely meghaladja a napi 5-6 hívást is. 

A vezető elmondása szerint, az ingatlanokkal kapcsolatos problémák manapság a leggyakoribbak. 

A mozgalom bejegyzett szervezete, a Magyar Önvédelmi Egyesület az önhibájukon kívül, kilátástalan helyzetbe került honfitársainkat segítik, akár anyagilag is, de folyamatosan dolgoznak a magyar lakosság biztonságérzetének a javításáért is. 

Új tagjaikat folyamatosan keresik, ahogyan ez a fórumon is elhangzott.

A jelentkezéseket a [email protected] email címen illetve a +36 70 6759809-es telefonszámon várják. Tevékenységükről a mozgalom youtube csatornáján is tájékozódhatnak az érdeklődők:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában