Gyermeknap

2023.06.09. 16:00

Nyárköszöntő gyermek focitorna Úrhidán

A gyermeknapi focitornán az alsó tagozatosok viadalában a Mini Óriások diadalmaskodtak, míg a felső tagozatosok versenyében a Sördögök.

V. Varga József

A felsős kupagyőztes a Sördögök gárdája lett, balról jobbra: Moldován Mátyás, Csöndör Kornél, Pintér Norbert, Makk Benedek, Mohácsi János

Fotó: Soós Tamás

Az időjárás is kedvezett a szervezőknek az úrhidai gyermeknap alkalmából megrendezett kispályás labdarúgótornán. Már kora reggel a futballpálya (Arany János utcai szabadidőpark) környékén gyülekeztek a csapatok, majd egy könnyed bemelegítést és egy rövid egyeztetést követően már útjára is indult a labda – számolt be lapunknak a sporteseményről Soós Tamás testnevelő tanár.

Akcióban. Ez már gól! Ez már gól?
Fotó: Soós Tamás

A gyermeknapi kupáért és érmekért zajló meccseken, sokszor a felnőtt mérkőzések színvonalát elérő összecsapások zajlottak az alakulatok között. A szurkoló nézősereg ügyes csapatjátékot és remek egyéni megoldásokat láthatott a gyerekektől. Szülő, testvér, barát egyaránt megtapsolhatta és lelkesen buzdíthatta a saját kedvenc kis csapatát.

Eredmények, alsósok: 1. Mini Óriások, 2. Fürge Lábak. Felsősök: 1. Sördögök, 2. Arany Csapat, 3. Kék Ördögök.

A gólkirály Pereczes Patrik (alsó) és Pintér Norbert (felső) lett, a legjobb kapus cím Paróczai Bendegúznak, a legtechnikásabb játékos cím Csöndör Kornélnak dukált. A leglátványosabb gólt Galamb Boldizsár lőtte.

Az egyéni díjazottak (b-j): Galamb Boldizsár, Pintér Norbert, Paróczai Bendegúz, Csöndör Kornél, Pereczes Patrik
Fotó: Soós Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában