Gyúrói hétvége

2023.06.02. 18:00

Kerékpárverseny, gyereknap és templomi búcsú

Miközben a közeli Válon a Válkörzésen vehetnek részt a mozogni vágyók, addig kerékpárosokkal telik meg Gyúró is szombaton: 9 órakor indul a BringaGyúró. Párhuzamosan pedig zajlik a gyereknap.

BB

A fotó a tavalyi BringaGyúrón készült

Fotó: Mady Judit /Gyúrói hírek

Zajos lesz a sportpálya és környéke szombaton, innen indulnak ugyanis a kerékpárverseny résztvevői és ide is érkeznek vissza a versenyzők, előreláthatólag 11 és 15 óra között. Ám azokra is gondoltak, akik nem pattannak nyeregbe és a kellemest összekötötték a hasznossal: szombaton gyereknapi programmal vár az önkormányzat mindenkit már a délutáni eredményhirdetés előtt. A tervek szerint a sportpályán szombaton és vasárnap is lesz körhinta, lánchinta, ugrálóvár, céllövölde és kirakodóvásár. Szombaton 14.30 órakor jön a minden évben nagy sikert arató cukorszórás cukorágyúból, amit habarty követ. 15.40 órakor fellépnek a Gyúrói Dalolók, aztán köveztkezik a korábban meghirdetett Kedvenc mesém című rajzpályázat, majd 16 órakor a BringaGyúró eredményhirdetése.

Június 4-én, vasárnap 11 órakor kezdődik a Szentháromság tiszteletére felszentelt templom búcsúja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában