Játék és izgalmak

2023.06.06. 15:00

Izgalmas gyereknapot tartottak a Csőszi Vadvirág Óvodában

Fergeteges gyereknapot tartottak a gyerekeknek, ahol még díszvendéget is fogadtak.

Hajdú Marianna

A tarktoros falutúra nagyon népszerű volt a gyerekek körében

Forrás: Hujber Ferenc

Varga Gábor országgyűlési képviselő látogatta meg a napokban a gyerekeket, az ünnepi alkalmon. Molnár Katalin óvodavezető megnyitója, és a kicsik elbűvölő műsora után, a képviselő köszöntötte a pedagógusokat, a gyerekeket és családjaikat.
Beszédében a család és az óvoda fontosságát, az életünkben és a közösségeink jövőjében betöltött szerepüket hangsúlyozta.
Amíg az óvoda dolgozói egy kötetlen beszélgetés keretében, vendégül látták a képviselőt, - ahol a társalgáson részt vett Földesi Gábor polgármester és a képviselő-testület néhány tagja is - az egyik csoportszobában, addig a gyerekek az udvaron kézműves foglalkozáson alkottak, ügyességi játékban versenyeztek. Az izgalmas kalandok sem maradtak ki a programok közül. A kicsik traktorra ülve járhatták be a falut, az óvoda udvarán pedig a quadozás lelkesítette a többieket, amit a rendőrautó mustra tett még színesebbé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában