Több száz hozzászólás és kedvelés

2023.06.05. 07:00

Internetes trenddé nőtte ki magát egy fiatal fehérvári hölgy bejegyzése, melyben egy 'macis’ külsejű férfit keresett

Az elmúlt néhány napban szó szerint felrobbantotta az internetet egy fiatal fehérvári hölgy bejegyzése, melyben egy rejtélyes, a 14-es buszon utazó ’macis’ külsejű férfit keresett.

Déri Brenda

Fotó: Kiss Annamarie

Veronika még május 31-én posztolt az egyik népszerű fehérvári internetes csoportban. Bejegyzésében a következő állt: „Sziasztok! Keresem azt a mackós férfit, aki majdnem mindennap a 14-es busszal utazik, ami 12:25 kor indul. Fontos!” Azóta több száz hozzászólás és kedvelés érkezett a posztjára, majd nem sokkal később egy internetes trenddé nőtte ki magát, melyben mindenki mackókról osztott meg bejegyzéseket, mémeket, egy közösségi média csoportot át is neveztek emiatt, de rengeteg videót, képet és gif-et töltöttek fel a témában. 

Mi magunk is meglepetten és mosolyogva tapasztaltuk, hogy napról napra özönlenek az ilyen és ehhez hasonló bejegyzések, aminek nem értettük az okát. Vajon miért lett egy ártatlannak hitt posztnak ekkora visszhangja? Így megkerestük Veronikát, hogy bővebben megismerjük a történetét, aki kedvesen, szerényen és készségesen fogadta az érdeklődésünket.

– Hogy miért kapták fel ennyire, arról fogalmam sincs. Az embereket valószínűleg érdeklik a szaftos, vicces, romantikus sztorik. Az én történetem röviden annyi, hogy szeretném megtalálni azt a férfit, akivel már sokszor vártam a 14-es buszt. Nagyon tetszik, de egy ideje nem látom, és nem azzal a járattal közlekedem. Bánom már, hogy egyszer sem szólítottam meg. Nem volt bátorságom hozzá. Ennyi a történet. De erre a nagy visszhangra nem számítottam – avatott be minket Veronika az előzményekbe.

Látva a rengeteg reakciót és posztot, nagyon drukkolt neki mindenki, jó néhány napig szinte csak erről szólt az ominózus internetes csoport, majd jött a hír: meglett a ’mackós’ férfi. A ’bökkenő’ viszont az, hogy foglalt, így sajnos a romantikusan indult történet hamar a végéhez ért. Mindenesetre jó volt látni, hogy Veronika elég bátor volt ahhoz, hogy az emberekhez forduljon, megossza velünk történetét, majd pedig azt, hogy nem félt beszámolni a keresés végkifejletéről sem. 



 



 



 



 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában