A szombati pikniket megelőzik a június 5-től, hétfőtől kezdődő programok

2023.06.06. 14:00

Előadások, könyvbemutatók, beszélgetések – 94. Ünnepi Könyvhét

Ahogy azt nemrég megírtuk megyeszékhelyünk idén is csatlakozik az Ünnepi Könyvhéthez, melyet országszerte immáron a 94. alkalommal rendeznek meg.

Déri Brenda

Fotó: Nagy Norbert / FMH-Archív

A rendezvényről és a hozzá tartozó Könyvheti Piknikről ugyan Lehrner Zsolt, Székesfehérvár alpolgármestere és Buriánné Tarró Edit, a Vörösmarty Mihály Könyvtár igazgatója a június 6-án tartott sajtótájékoztatón már árult el információkat, de a hétvégi piknik kapcsán részletes programismertetés még nem volt, éppen ezért mi most összegyűjtöttük. 

A pikniket Arató Antal, címzetes könyvtárigazgató fogja megnyitni június 10-én, szombaton délelőtt 10 órakor a Bartók Béla téren, majd ezt követi az író-olvasó találkozó. Pontban 10:30-kor kezdetét veszik a könyvbemutatók, amik egészen 16 óráig tartanak. Este 18 órakor pedig Család és karrier Szendrey Júlia életében címmel tart előadást Gyimesi Emese. 

A szombati pikniket egyébként megelőzik a június 5-től, hétfőtől kezdődő programok, melynek soron következő előadása a Budai úti Tagkönyvtárban lesz június 8-án 18 órától. A látogatók Ablonczy Balázs Száz év múlva lejár? című tart történelmi előadást vehetnek részt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában