Volán

2023.06.08. 16:00

Elérhető a fehérvári helyijáratok menetrendje

Több forrásból is elérhető a székesfehérvári helyijáratos autóbuszok frisstett menetrendje. Az érvényes adatokat tartalmazó füzet megvásárolható a Volánbusz jegypénztáraiban és letölthető a város honlapjáról. Online a Google Térkép, a menetrend.app és a Moovit alkalmazásokból tájékozódhatunk.

ÖKK

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap Archív

A május 13-i módosításokkal – ami a járatszámok normalizálását, a felesleges kapacitások más vonalakra történő átirányítását, míg máshol rásegítő járatok indítását jelenti  – frissült a menetrendfüzet is, amit a Piac téri, a Jancsár utcai és a Rákóczi utcai volánbuszos jegypénztárakban vásárolhatnak meg az utazók 200 forintért. Az érvényes menetrend és az aktuális változások mellett a https://www.szekesfehervar.hu/buszmenetrend oldalon a menetrendfüzet is megtalálható és letölthető, valamint onnan a gyakran használt vonalak menetrendi lapjai is kinyomtathatók.

Ezen kívül a helyi buszok menetrendje elérhető a Google Térkép, a menetrend.app  és a Moovit alkalmazásokban is.

A környezet védelme érdekében érdemes előnyben részesíteni az online utazástervezést és az online jegyek, bérletek használatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában