Ifijúsági hét

2023.06.01. 21:00

Egy hét fiataloknak - beszélgetések Kápolnásnyéken

Ifjúsági hetet hirdet 14 és 18 év közötti fiataloknak a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola. Azokat a tinédzsereket várják, akik keresik önmagukat, a válaszokat és társaikat…

S. Töttő Rita

Illusztráció

Fotó: Pixabay

Remek programot szervez a nyári szünet egy hetére a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola tinédzsereknek. Napközis tábornál több, de nyári iskolához még csak nem is hasonlít! A kápolnásnyéki Liszt Művészház és parkja adja a helyszínt ahhoz a programhoz, melyet július 31-e és augusztus 4-e között, minden nap 10 és 17 óra között szerveznek a fiataloknak.

A tinédzserekhez eljön beszélgetni Miklósa Erika operaénekes, Novák Péter szövegíró, zenész, rendező, Kéki Andrea drámapedagógus, coach, Pápai Judit magyar szakos pedagógus, Pintér Balázs képzőművész, valamint Rodics Eszter, a népfőiskola elnöke is. Csak semmi kötöttség – ez lehetne a programok mottója, ugyanis annyit ígérnek a szervezők, hogy a fiatalokhoz érkező vendégek mesélnek majd. Lesz  remélhetőleg sok beszélgetés, nevetés, tánc, ének, de ha csend, játék, zaj, alkotás, mozgás vagy kaland a kérés, akkor pedig az! A táborba július 7-ig lehet jelentkezni a www.muveszetinepfoiskola.hu honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában