Fejlesztés

2023.05.16. 13:57

„Több, mint kavics és aszfalt” – megújult a szabadegyházi Táncsics utca

Az előző vezetés által elindított utcafelújítás munkálatai befejeződtek, a szabadegyháziak immáron megújult úton és járdán közlekedhetnek a Táncsics utcában.

Héjj Vivien

Az ünnepélyes átadón jelen volt Csanádi Zoltán polgármester mellett Varga Gábor országgyűlési képviselő és Egriné Ambrus Andrea, a település előző polgármestere

Forrás: Szabadegyháza hírei

Ez év januárjában kezdődtek a szabadegyházi Táncsics utca felújítási munkálatai, melyek során az új aszfaltburkolat mellett kétoldalt megerősített padka épült, amely egyben járdaként is funkcionál. A fejlesztés során a vízelvezetési rendszer kialakítása és a kapubejárók felújítása is megtörtént.

Az új aszfaltburkolat melletti járda térkő borítást kapott
Forrás: Szabadegyháza hírei

Az ünnepélyes átadón Csanádi Zoltán polgármester úgy fogalmazott, ez az utca több, mint kavics és aszfalt, mert minden út kapocs, ami összeköti a közösség tagjait.

– Az utak a fejlődés jelképei is, ahol van mód az utak fejlesztésére, felújítására, szépítésére, ott igény is van erre. Van honnan indulni és van hová megérkezni, éppen ezért nagyon fontos, hogy ezt milyen utakon tehetjük meg. Szabadegyházán természetesen van még teendő az utak állapotát illetően, de ez az alkalom egy újabb fontos lépés, amit terveink szerint hamarosan újabb lépések követnek a közösség fejlődése érdekében – fogalmazott a polgármester, aki a beruházók és a kivitelezők mellett köszönetet mondott a település előző polgármesterének, Egriné Ambrus Andreának is, aki településvezetőként aktív szerepet vállalt a projekt létrejöttében, elindításában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában