Vajon megérte?

2023.05.07. 16:30

Néhány régi CD-ért, egy csomag rágóért és egy mérőszalagért törtek fel egy régi mercedest a Széchenyi úton

Meglehet nem abban bízott a tettes, hogy csupán csak ennyi lapul abban a régi típusú mercedesben, amit feltehetőleg május 3-án éjjel vagy május 4-én hajnalban tört fel.

Déri Brenda

Illusztráció

Fotó: Pixabay

Az esetről a károsult lánya számolt be egy internetes csoportban, mert abban bízik, hogy talál valakit, aki szemtanúja volt a történteknek. Ugyan térfigyelő kamera van felszerelve a környéken és rögzített is akkor, de a fiatal lány állítása szerint sajnos a fák eltakarták a feltört autót, így nem látszik az sem, hogy ki járkált az említett időben a jármű körül, ami a Széchenyi úton egy park közelében parkolt.

Mint, ahogy a sértett lánya is írta, a CD-ken, a rágón és mérőszalagon túl még néhány papír is eltűnt és nem érti, hogy ezekre egyáltalán miért volt szüksége a tettesnek. Mindenestre ez a kisebb bajuk, az elkövető ugyanis az autó zárját törte fel, így azt mindenképpen meg kell javíttatniuk. 

Információink szerint sajnos még senki sem jelentkezett, aki látta volna az estet, de a feljelentés megtörtént. Utóbbit a rendőrségtől is megkérdeztük, megerősítésükre jelenleg még várunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában