Rendezvények

2023.05.30. 20:30

Kihívás napja: éjféltől megkezdődnek a programok Fehérváron!

Szerdán nulla órától a Bregyó közi Sportcentrumban áloműző bemelegítő tornával kezdődnek a Kihívás Napja rendezvényei Fehérváron. Az eseményre az önkormányzaton kívül a Magyar Kerékpáros Klub térségi szervezete is nagy erőkkel készül.

Házi Péter

A Magyar Kerékpáros KLub területei szervezete ma éjjel, 23.45-re várja a bringásokat a Piac tér melletti szelfipontnál. Készítenek pár fényképet, aztán indulhat is az éjszakai tekerés. HA a résztvevők nem lesznek túl fáradtak még egy mini - de tét nélküli - versenyt is kitaláltak számukra,  amelyet a Széchenyi kihívás keretében tesznek meg, ha lesz rá vállalkozó. A Kihívás napja szerdai rendezvényeinek a központja a Bregyó-közben lesz. A futókörön közös futásra, gyaloglásra lesz lehetőség, a sportpályákon pedig kosárlabda, grundfoci, büntetődobások és célba rúgás várja a sportolókat. Reggel fél nyolctól tornát tartanak a nők számára a Mészöly Géza utcai Prímafitt Stúdióban, 10 órától pedig anyuka tornát rendeznek a Megyeház utca 12-ben Rusznák Renáta vezetésével. 

A Kihívás Napja alkalmából önálló programokkal készülnek a város oktatási intézményei, sportegyesületei és közösségei. 14.30tól a Bregyó közi görhoki pályán a város általános iskolásainak Floorball Mix versenyr rendeznek, ahol kapus nélküli, 3-3 fős csapatok küzdenek egymással. Szintén izgalmas lehet a közönség számára a görhoki bemutató mérkőzés, amit a Bregyó közi görhoki pályán rendeznek meg 17 órától. A napot a Csitáry G. Emil Uszodában a vízilabda és úszó sportegyesületek programja zárja, ami 20 órától este 9-ig tart majd!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában