A legkisebb is számít

2023.05.19. 21:00

Ismét ajándékot kaptak a polgárdi otthon lakói

Egészséges emberként fel sem ötlik bennünk, a rutinnak számító feladatok egy sérült ember számára, akár kihívás is lehet.

Hajdú Marianna

Az iGenerációért Egyesület harmadik alkalommal szervezett gyűjtést, az Aranyalma Integrált Szociális Intézmény lakói számára

Forrás: IGenerációért Egyesület

Az iGenerációért Egyesület három egybefüggő alkalommal szervezett már gyűjtést azzal a céllal, hogy a Polgárdi-Ipartelepeken található, Aranyalma Integrált Szociális Intézmény Fejér Vármegye intézet lakóinak fogápolási lehetőségein javítson. Ez az apróságnak tűnő feladat az otthon lakóinak igen nagy kihívást jelent és nagyban meghatározza az életminőségüket. 
Az áprilisi Alba Fehérvár elleni mérkőzésre szóló kiemelt jegyek mellett a helyszínen elhelyezett perselyekbe is várták az adományokat. A gyűjtésben az egyesülettel az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapat, a Fiatal Civil Kurázsi Egyesület, a Colosseum Box Club Sportegyesület, a Cosmo Sport Sportközpont és a Simon Plastics Kft is együtt dolgozott. 
Legújabb gyűjtésük eredményét csütörtökön osztották meg az intézmény lakóival, ahol Besszer Borbála és Afentaler Sára az Alba Fehérvár KC játékosai képviselték csapatukat. Az összefogás végül 280 ezer forint értékű fogápolási csomagot jelentett a bentlakásos otthon lakói számára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában