Iskolaszergyűjtési akció

2023.05.30. 18:00

Használt, de jó állapotú iskolaszereket gyűjt az ICSKE

Elindult az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Egyesület – ICSKE – iskolaszergyűjtési akciója, mely során május 30-a és augusztus 15-e között várják a már nem használt, de jó állapotú iskolatáskákat, tolltartókat, valamint tornazsákokat.

Déri Brenda

Forrás: Pexels.com

Immáron 20 éve annak, hogy az egyesület a szociálisan hátrányos helyzetben élők megsegítésén munkálkodik Székesfehérváron. Ahogy azt az ÖKK is megírta, a napi teendők mellett hosszabb távra is terveznek, így meghirdették a jövő tanévre szóló iskolaszergyűjtést. E nemes ügy mellé állt be a Gáz utca 11. szám alatt található Grafit Papír-Írószerbolt, így az üzleteben – nyitvatartási időben – május 30. és augusztus 15. között leadhatóak a már nem használt, de jó állapotú iskolatáskák, tolltartók. Az egyesület arra kéri az adakozni kívánókat, hogy csak olyan iskolaszereket adományozzanak, amelyeket a saját gyermekeik is szívesen használnának.

A leadási határidő lejártával az ICSKE az összegyűlt iskolaszereket kiosztja majd a székesfehérvári családok között.



 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában