Frissen Fejérből

2023.05.03. 10:32

Ha siet, 9 és 16 óra között kerülje el a Zichy ligetet! (videó)

Május 2-án, kedden kezdődött és várhatóan május 5-ig, péntekig tart a Zichy liget északi ágánál jelenleg tapasztalható forgalomkorlátozás.

Szanyi-Nagy Judit

Útfelújítási munkák a Zichy liget északi ágán

Forrás: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Mint arról már több ízben is beszámoltunk, a Móri út felújításához kapcsolódóan a hét minden hétköznapján, 9 és 16 óra között egyirányú lesz a Zichy liget Mór felőli része, a Mészöly Géza utca irányába. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy míg a kis körforgalom felől, a Dózsa György útról érkezők behajthatnak a liget északi részére, addig az orvosi rendelő, a Mészöly Géza utca irányából érkezők számára a továbbhajtás csak balra, a Malom utcába engedélyezett. Aki a Zichy liget déli, belváros felőli oldaláról érkezik, ugyancsak a Malom utca irányába haladhat tovább. 

A napi munkavégzés előtt, valamint azt követően az egyirányúsítást megszüntetik a szakemberek, vagyis reggel és késő délután, este az eredeti forgalmi rend szerint lehet közlekedni ezen a szakaszon.

Május 2-án, az első napon különösebb fennakadást nem tapasztaltunk. Azoknak azonban, akik sietnek, azt javasoljuk, kerüljenek, mert a Dózsa György úti körforgalomnál pár percre megtorpanhat a forgalom a munkavégzés miatt.

Nézzék csak:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában