Vén Diák 2023

2023.05.13. 07:00

Gárdony végzős diákjai 2023-ban

Mutatjuk Gárdony 2023-as ballagóit.

Polgármesteri köszöntő:

 

Kedves végzős Diákok!
Kisiskolás és kamasz éveitek után jelentős kihívások, próbák sorozata előtt álltok.
Szüleitek és az agárdi Chernel kiváló tanárai az elmúlt években nem csak az érettségire készítettek fel Benneteket. A világjárvány miatt kialakult rendkívüli helyzetben különösen nagy szükségetek lesz a szorgalmas tanulással megszerzett erőre, tudásra és emberségre. A nagy megpróbáltatások között bukdácsoló világ, országunk, Gárdony jövője és reménységei vagytok. Új látásmódotokkal, lendületetekkel és a következő években megszerzett gazdagabb tudásotokkal számunkra sokszor kibogozhatatlannak tűnő problémákat fogtok megoldani valamennyiünk örömére.
Boldog, sikeres életpályát kívánok Nektek!
Tóth István
polgármester

Chernel István Általános Iskola és Gimnázium

12/G

 

Névsor: Baracsi Nóra, Bódis Farkas Benedek, Bóla Csinszka Borbála, Bory Klára Dalma, Bozsó Gergely Barnabás, Busa Levente, Cseh Fruzsina Fanni, Erdélyi Dominik László, Gajzer Máté, Gulner Dominik Máté, Halkovics Marcell, Huszár István, Kékesi Kristóf Mihály, Kovács Jakab, Kovács Regina, Marx Gábor, Munkácsy András Dávid, Ország Roland, Pais Ádám József, Radics Krisztián, Schuller Anikó, Styevkó Lili Kitti, Szabó Cintia, Vass Vanda, Vén Boglárka, Veress Bálint, Veress Boglárka. Osztályfőnök: Kucsora Ágnes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában