Feol podcast

2023.05.13. 11:27

Földi László, a Védett Társadalom Alapítvány elnöke ismét vendégelőadó volt Rácalmáson (podcast)

Normalitás az abnormalitással szemben, békés társadalmi élet a valós értékek ölében a ma már megnevezett liberálnáci kényszerekkel szemben; béke a háború, biztonság a bizonytalanság ellenében.

Pálinkás István

Fotó: Pálinkás István

Többek közt ezek a kérdések is foglalkoztatják a Védett Társadalom Alapítvány munkáját, amelynek elnöke, Földi László (titkosszolgálati szakértő, ezredes) sokadjára látogatott Rácalmásra. Először 2016-ban, a helyi fidesz meghívására Migráció című könyvét dedikálni, amelynek tételmondatai mára beigazolódtak Európát illetően.

Fotó: Pálinkás István

Az alapítvány idestova kétéves működése során rengeteg közösségi találkozón a legkülönbözőbb témákban (identitás, hit, jog-és értékvédelem, biztonságpolitika…) hallatta hangját. Ahogyan manifesztumuk is utal az üzenetre: „A közösség, a család, a nemzet jelentik az élet alapjául szolgáló kötelékeket, mind egyéni, mind társadalmi szinten.” Vagy világosabban: „Hiszen tudjátok, melyek az opciók: a nyílt társadalom ideológiája, felforgatókkal és hazaárulókkal vagy a védett társadalom, Istennel, hazával, családdal!” Ezekről a kérdésekről esett szó a mostani rácalmási találkozón, amit Pálinkás István, a Magyar Írószövetség tagja vezetett pénteken az Almási Szalonban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában