Két diák felépülését támogatják

2023.05.21. 21:00

Dedikált relikviákra is lehet licitálni dunaújvárosi Móricz kezdeményezésén

Rengeteg felajánlás érkezett a dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola kezdeményezésére, miszerint liciten keresztül befolyt összeggel segítenék két tanulójuk, Livi és Nóri gyógyulását. Minden hétköznap lehet ajánlatot tenni a felkínált tárgyakra.

Baráth Eszter

Livi és Nóri felépülését a móriczos közösség jótékonysági nappal is támogatta, néhány nappal ezelőtt azonban egy licit is útjára indult. Minden hétköznap 8:00 és 15:00 óra között a 06/25-413-124-es telefonszámon várják az ajánlatokat. A szabályzat szerint a licitlépcső 1000 forint.
A licitálható tárgyak frissülő listája az intézmény közösségi oldalán látható, amelyen jelenleg 33 tétel szerepel. A listán a legkülönbözőbb tárgyak szerepelnek, a teljesség igénye nélkül például vannak köztük festmények, workshop, wellness hétvége, klímakarbantartás, masszázs, színházjegyek, bakelitek.
A licitálók olyan relikviákhoz is hozzájuthatnak, melyeket hazánk ismert sportolói és művészei írtak alá. A listán szerepelnek Quimby relikviák, Nagy Ervin könyve, az 1999-es Bajnokok Ligája győztes Dunaferr női kézilabdacsapat labdája, a női vízilabda csapat zászlaja, Szoboszlai Dominik meze, a Wellello dobbőre, Horváth Tamás Dragon Ball Son Goku limitált anime figurája, mind dedikált változatban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában