Amikor válaszol az orvos

2023.05.16. 20:30

A családok kerülnek a figyelem középpontjába Móron

Hatodik alkalommal rendezik meg a városban a Családok Hete elnevezésű programot. Május 20-án a Lábas-ház udvarán várnak mindenkit a szervezők egy egész napos családi programra.

Palocsai Jenő

Forrás: Tóthné Sarolta

A jelmondat: Ne a betegségről szóljon a nyár! A megelőzés fontosságáról, a leginkább nyáron kialakuló kisebb betegségekről, sérülésekről tartanak előadásokat.

-A Szent István tér 7 alatt, a Lábas-házban a gyerekeket arcfestés, csillámtetoválás és kézműves foglalkozás várja, viszont a felnőttek figyelmét Parajdiné Czetli Orsolya előadása köti majd le. A tízkor kezdődő interaktív előadás az allergiáról és a nyári megbetegedésekről szól majd. Egy órával később, 11 órakor Bartha Balázs a Móri Mentőállomás vezetője tart majd előadást. Témája a nyár veszélyei, a törések, horzsolások, zúzódások kialakulása és azok kezelése, mondta a program koordinátora.

A Mór Városi Önkormányzat, illetve a Fehérvári Fesztivál Kft által rendezett program mindenki számára ingyenesen látogatható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában