Frissen Fejérből

2023.04.01. 17:28

Újabb változás a Budai úton: hétfőtől lezárnak egy sávot

Újabb szakaszához érkezik az Alba Aréna építése. Emiatt hétfőtől néhány hétig tartó lezárás kezdődik a Budai út Poprádi és Nagyszombati utca közötti szakaszán, a városból kivezető oldalon. A már bevezetett kerékpáros tereléseket továbbra is fenntartják.

feol.hu

Forrás: szekesfehervar.hu

Az Alba Aréna multifunkcionális csarnok kivitelezési munkálatai a következő ütembe lépnek. A Budai úton történő munkavégzés okán április 3-tól, hétfőtől a kivitelező lezárja a szélső sávot a Budai út Poprádi és Nagyszombati utca közötti szakaszán, a városból kifelé vezető oldalon. A korlátozás várhatóan három-négy hétig lesz érvényben, azonban a húsvéti ünnepi hétvégére feloldják a lezárást, akkor két sávot használhatnak majd az autósok - számol be a város honlapja. 

Közben továbbra is fenntartják a kerékpárosokra vonatkozó korlátozásokat a Nagyszombati utca – Budai út kereszteződésének négy sávra történő bővítése okán. Az átépítés ideje alatt a Budapest – Balaton kerékpárút Budai út menti szakaszán ideiglenesen elterelik a kerékpáros forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában