Korlátozások, lezárások

2023.04.28. 13:44

Tovább folytatódik a Móri út felújítása - újabb forgalomkorlátozások lépnek érvénybe

Forgalomkorlátozásra kell számítani május 2. és 5-e között a Zichy liget északi ágán, a Malom utca – Dózsa György út között.

Déri Brenda

Fotó: FMH-archív / Nagy Norbert

Aszfaltmarási és aszfaltozási munkálatokkal folytatódik a Móri út felújítása, ezért május 2-5-ig, reggel 9 és délután 16 óra között a Zichy liget északi ága a Mészöly Géza utca irányába egyirányú lesz. Mint az ÖKK is írja, az útszakasz, valamint az arról nyíló zsákutca a Dózsa György út – Móri út csomópont irányából közelíthető meg, és a Mészöly Géza utca – Malom utca irányába hagyható el. A bevezetésre kerülő forgalmi rend szerint a Mészöly Géza utcából, valamint a Mátyás király körúttól egyirányú Zichy ligeti ágról érkező gépjárművek a Malom utca irányába tudnak majd tovább haladni. A napi munkavégzést követően, melynek időtartama reggel 9 és délután 16 óra, az egyirányúsítást megszüntetik, és az eredeti forgalmi rend szerint lehet közlekedni. 

Ami a korábban bevezetett korlátozások illeti, azok továbbra is érvényben maradnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában